Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


De mooiste fietsroutes in de omgeving:


Fietsroute: Cuijk, Boxmeer en Gennep

Fietsroute: Cuijk, Boxmeer en Gennep

  Fietsroute: Grave, Vianen en Linden

Fietsroute: Grave, Vianen en Lindenroute.nl

Plan een route naar/vanaf ons


 

Route

  Pannenkoekenhuis
de 7 Dwergen

Renate en Theo Fassaert
Odiliadijk 6
St. Agatha (Cuijk)

tel: 0485 - 350 228
email: dezevendwergen@hetnet.nlDiverse routebeschrijvingen:

Vanuit de richting Nijmegen
Volg de A73 richting Venlo. Bij afslag Cuijk gaat u onderaan de afslag links af richting Cuijk.
Op deze weg bevinden zich drie rotondes, deze steek u recht over. Aan het einde van de weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u rechts af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha via de Odiliadijk. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

Vanuit de richting Grave
Via Grave volgt u de weg richting Beers, dit is de Beersebaan. Via Beers komt u in Cuijk.
Op deze weg bevinden zich drie rotondes, deze steek u recht over. Aan het einde van de weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u rechts af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha (via de Odiliadijk). Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

Vanuit de richting Plasmolen
Via Plasmolen gaat u naar het veerpontje van Cuijk – Middelaar. In Cuijk aangekomen rijdt u het pontje af en volgt u de weg naar rechts. Aan het einde van deze weg komt u op de weg Katwijk – Boxmeer, dit is de Maasboulevard. Hier gaat u links af richting Boxmeer. Bij de eerste kruising gaat u links af naar St. Agatha (via de Odiliadijk) Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

Vanuit de richting Gennep
Neem bij Gennep de brug over de Maas richting Oeffelt. Bij de stoplichten gaat u rechts af richting Cuijk. Na een 200 meter neemt u op de rotonde afslag Cuijk. U rijdt Oeffelt uit en volgt de Heerstraat tot de grote kruising bij „de Stier“in Cuijk. Bij de grote kruising gaat u rechts af naar de Odiliadijk richting St. Agatha. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.

Vanuit de richting Boxmeer/Venlo
Via de A73 neemt u afslag Oeffelt-Haps-Mill. Boven aan de afslag gaat u links af richting Oeffelt. Op de rotonde neemt u afslag Cuijk. U rijdt Oeffelt uit en volgt de Heerstraat tot de grote kruising bij 'de Stier' in Cuijk. Bij de grote kruising gaat u rechts af naar de Odiliadijk richting St. Agatha. Het pannenkoekenhuis vindt u na 300 meter aan de rechterkant.


OmgevingPannenkoekenhuis de 7 Dwergen ligt in een schitterende omgeving pal achter de dijk langs de Maas. De omgeving is bij uitstek geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht.

Het land van Cuijk strekt zich uit over een groot gebied langs verschillende dorpen. De routes langs de Maas hebben reeds velen doen verbazen. Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen is hierin vaak een vertrek-ontmoetingspunt en/of rustpunt waar men de inwendige mens kan laten verwennen.

De uiterwaarden van de Maas bieden tijdens de zomermaanden vertier aan vele watersporters. Ook is het gebied uitermate geschikt voor een mooie wandeling. Zo ligt Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen pal achter de dijk langs de Maas.
De schapen hebben het op deze dijk nog voor het zeggen en over deze dijk kunt u ongestoord een prachtige wandeling of fietstocht maken. U proeft hier nog de ongereptheid en puurheid van het Brabantse land, waarna u kun genieten van de echte Bourgondische Brabanste gezelligheid in Pannenkoekenhuis de 7 dwergen.


Happen en Trappen
Waar 2000 jaar geleden de Romeinse legioenen hun kampementen opzetten, waar de Vierdaagse lopers op de laatste dag hun weg voortzetten naar de Via Gladiola, daar, in het vlakke Brabantse Land van Cuijk bieden een 4-tal Horeca-bedrijven u een perfecte rustplaats tijdens een fietstocht van ruim 40 km onder het motto: “Happen & Trappen”.

Het startpunt is bij Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen, zeer goed bereikbaar en met prima parkeergelegenheid. Na een lekker bakje koffie met gebak begint u aan de eerste etappe in noordelijke richting, naar het waterrijke gebied van Linden en Katwijk a/d Maas.


Inlichtingen vragen en reserveren (uiterlijk 1 dag van te voren) kunt u telefonisch bij Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen 0485 - 350 228.

Via e-mail: dezevendwergen@hetnet.nl of
via de website www.happenentrappencuijk.nl.Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen, Odiliadijk 6, 5434 XA Sint Agatha (Cuijk)
tel: 0485 - 350 228 | email: dezevendwergen@hetnet.nl

© 2016 Pannenkoekenhuis de 7 Dwergen